Daniel Sturridge slaat terug nadat fans zijn ‘veiligheidsgordel’-outfit op Super Sunday hebben geroosterd

Daniel Sturridge is op sociale media terechtgekomen nadat hij online belachelijk werd gemaakt vanwege zijn ‘veiligheidsgordel’-outfit tijdens Sky Sports’ Super Sunday-verslaggeving van Liverpool vs Man City.

Sturridge, een voormalig speler van beide ploegen, werd in de studio vergezeld door onder meer Roy Keane, Micah Richards en Jamie Carragher voor het overheerlijke Premier League-duel.

Liverpool en Man City konden na 99 minuten pulserend voetbal niet meer van elkaar gescheiden worden, want ze namen allebei genoegen met een punt in een 1-1 gelijkspel.

Maar buiten de actie kwam Sturridge’s gevoel voor mode onder vuur te liggen door degenen die thuis op tv keken.

Daniel Sturridge reageert op ‘veiligheidsgordel’-modecritici

De gesp van de 34-jarige op zijn jas werd al snel de aandacht van fans omdat ze zich afvroegen waarom hij schijnbaar een veiligheidsgordel droeg.

Nu blijkt dat Sturridge maar al te goed op de hoogte was van wat er online werd geschreven, toen hij op de opmerkingen reageerde.

Op sociale media schreef hij: “Ik: ik ga gewoon deze zwarte coltrui dragen met deze eenvoudige zwarte blazer. Dan kunnen [mensen] zich concentreren op wat ik te zeggen heb en hebben ze niets meer te zeggen over mijn outfit.

“Internet: waarom heeft Sturridge een veiligheidsgordel om!?”

Op het veld maakte de penalty van Alexis Mac Allister in de tweede helft de opener van John Stones voor rust teniet.

Het resultaat betekent dat Arsenal op doelsaldo bovenaan de Premier League blijft , vóór Liverpool, met Man City op één punt achterstand op de derde plaats.

Jürgen Klopp was ervan overtuigd dat zijn ploeg diep in de blessuretijd een strafschop had moeten krijgen , maar de scheidsrechter werd bijgestaan ​​door de VAR, die er niet in slaagde de beslissing ongedaan te maken.

Pep Guardiola hield ondertussen vol dat hij geen problemen had met Kevin De Bruyne nadat de Belg boos reageerde op zijn wissel in de tweede helft.