Briljante reactie van Arsenal-ster op Jamie Carragher-gijp

Arsenal-aanvoerder Martin Odegaard grapte dat hij “te bang” was om zijn controversiële viering met de clubfotograaf te herhalen, nadat Liverpool-legende Jamie Carragher hem plaagde in de nasleep van de 6-0 overwinning van de Gunners op Sheffield United.

De ploeg van Mikel Arteta produceerde dit seizoen misschien wel de meest dominante 45 minuten voetbal in de Premier League, toen ze maandagavond vijf doelpunten in de eerste helft scoorden tegen de Blades.

Het team van Chris Wilder stond na 15 minuten al met drie achterstand toen de fans in recordtijd naar de uitgang gingen.

Arsenal was de afgelopen wedstrijden meedogenloos en scoorde 31 doelpunten in de laatste zeven wedstrijden – een nieuw Premier League- record.

De controverse over de viering van Arsenal

Een 3-1 overwinning tegen Liverpool maakt deel uit van hun huidige winnende reeks, waarbij Odegaards viering na die wedstrijd tot controverse na de wedstrijd leidde.

De 25-jarige middenvelder werd door voormalig Red Carragher beschuldigd van overdreven feestvreugde , nadat Odegaard van plaats had gewisseld met clubfotograaf Stuart MacFarlane om zijn foto op het veld te maken voor de fans.

“Ga gewoon de tunnel in”, zei Carragher na de overwinning van Arsenal op Liverpool. ‘Je hebt een wedstrijd gewonnen, drie punten. Ze waren briljant, terug in de titelrace… ga door de tunnel. Ik meen het, eerlijk gezegd…’

Wat zei Martin Odegaard tegen Jamie Carragher?

Uiteraard waren alle ogen gericht op Arsenal nadat het fulltime fluitsignaal tegen Sheffield United was gegaan, terwijl de spelers feest vierden voor de fans.

En omdat Odegaard niet hetzelfde feest herhaalde, kon Carragher niet anders dan de Arsenal- ster na de wedstrijd ondervragen.

“Martin, het was een fantastische prestatie van jezelf, een mooie overwinning voor het team”, zei hij tijdens Monday Night Football op Sky Sports . “Ik zag de fotograaf gewoon niet op het veld. Is hij in de kleedkamer?”

Odegaard lachte voordat hij antwoordde: ‘Ik zat te wachten tot je iets zou zeggen. Ik was te bang om het vandaag te doen. Ik ben vandaag meteen naar binnen gegaan!”

De presentator van de show, Dave Jones, voegde eraan toe: “We dachten er allemaal aan. Dat was de olifant in de kamer.”

Waar staat Arsenal in de titelstrijd in de Premier League?

Arsenal staat nu één punt achter Manchester City op de tweede plaats, twee punten achter koploper Liverpool.

The Gunners kunnen zaterdag bovenaan komen met een overwinning op Brentford, terwijl Liverpool en City het zondag tegen elkaar opnemen op Anfield.