Fans van Manchester United prijzen Amad voor “beste rode kaart ooit” na de epische overwinning van Liverpool

Fans van Manchester United hebben via de sociale media lovende kritieken geuit op Amad, die in de 121e minuut het winnende doelpunt maakte tegen Liverpool in de kwartfinale van de FA Cup op Old Trafford, kort voordat hij een rode kaart kreeg voor zijn viering.

De ploeg van Erik ten Hag kwam als winnaar uit de bus in een wedstrijd voor alle leeftijden toen Man United Liverpool met 4-3 versloeg en hun trip naar Wembley als halvefinalist van de FA Cup veiligstelde.

De wedstrijd leek op strafschoppen af ​​te stevenen, waarbij de ploegen op 3-3 bleven staan ​​toen de 120e minuut voorbij tikte.

Maar in de extra tijd van de extra tijd schoof Amad de pass van Alejandro Garnacho binnen om de overwinning te bezegelen, wat leidde tot wilde feesten rond Old Trafford.

Amad kreeg rode kaart bij de zege van Manchester United op Liverpool

De euforie op de tribunes stroomde over het veld toen Amad zijn shirt uittrok om zijn winnende doelpunt te vieren . Maar al met een gele kaart kreeg de 21-jarige een tweede boeking te zien en moest vervolgens door de tunnel lopen.

Het is vrijwel ongehoord dat een voetballer van het veld wordt gestuurd en na de wedstrijd nog steeds wordt geprezen door de fans, maar dat is precies de ontvangst die Amad ontving, aangezien fans niet anders konden dan hun vreugde uiten over wat zij zagen als de beste rode speler. kaart ooit.

Na de wedstrijd onthulde Amad dat hij ‘vergat’ dat hij al een gele kaart had, maar dat al zijn teamgenoten naar hem toe kwamen in de kleedkamer om het in stijl te vieren.

Dankzij de heldendaden van Amad zal Man United het in de halve finale op Wembley opnemen tegen Championship-kant Coventry City.

In de andere halve finale neemt Man City het op tegen Chelsea in een zwaargewichtwedstrijd tussen twee Premier League-giganten.