Manchester United-sterren roosteren Douglas Luiz na beruchte doelpuntviering

Manchester United-ster Alejandro Garnacho heeft de spot gedreven met de beruchte doelpuntviering van Douglas Luiz tijdens de 2-1 nederlaag van Aston Villa tegen de Rode Duivels in februari.

In een cruciale wedstrijd voor Man United’s kansen op een plek in de Champions League volgend seizoen nam de ploeg van Erik ten Hag de leiding in Villa Park via een zeventiende minuut doelpunt van Rasmus Hojlund.

De thuisploeg bracht de score gelijk dankzij de gelijkmaker van Luiz uit een corner in de tweede helft. De 25-jarige viel op zijn knieën in het strafschopgebied en trok een shimmy uit voor de verdediging van Man United – een feest dat meer dan een maand later nog steeds impact heeft.

De winnaar van de 86e minuut van Scott McTominay zou ervoor zorgen dat Man United uiteindelijk alle drie de punten zou claimen, maar het lijkt erop dat de ploeg de capriolen van Luiz van die dag niet is vergeten.

Garnacho leidt de selectie van Manchester United tijdens de viering van Douglas Luiz

In een video die op sociale media werd geplaatst, namen Garnacho, Amad en Willy Kambwala deel aan een training in het Trafford Training Centre, ook wel bekend als Carrington.

Men ziet dat Garnacho zijn armen wijd spreidt en op zijn knieën valt terwijl hij de beruchte viering van Luiz nabootst, waarbij Amad en Kambwala snel volgen.

Ondanks de speelse grap van de jonge spelers van Man United, zou het wel eens Aston Villa kunnen zijn die aan het einde van het seizoen in mei het laatst lacht.

De ploeg van Unai Emery staat op de vierde plaats, negen punten voorsprong op Man United, met een veel groter doelsaldo (+18) vergeleken met hun top vier rivalen.

Man United staat momenteel op de zesde plaats met nog maar tien wedstrijden te spelen, terwijl Tottenham, dat ook hoopt op een plek in de Europese hoofdcompetitie volgend seizoen, voor hen op de vijfde plaats staat met een voorsprong van zes punten op de Rode Duivels.

Er zou nog een kans kunnen bestaan ​​voor vijf teams uit de Premier League om zich te plaatsen voor de Champions League, maar dat hangt af van de coëfficiëntenranglijst aan het einde van het seizoen.